bc

26.5.13

Shine Your Way.

Alhamdulillah few day nanti,I'll be at UiTM Puncak Alam.
asasi sains.;)

memang apa yang diimpikan pun.
hope segala jalan yang akan aku lalui ni,sebetul-betul jalan.
jalan yang bisa membawa aku ke jannah Allah.

sememangnya target kita -------> JANNAH ALLAH.
*ku berdoa agar diberi kekuatan oleh Allah*

no more tivi,no more my room.
Alhamdulillah dpt tempat sama dengan my friends..
 

baru tadi my dad said yang asasi is sebagai tapak asas nak mencipta kegemilangan semula.
(gempak x ayat abah aku) hahaha.

tu ah rase macam aku kene bermula dari 0.
no more result SPM yang gempak-gempak tu.


so,mulai dari this moment,aku kene shine my way..uhuks..

mula bersinar.
be different.sebab different is special.

Auni.
1)forget the previous result
2) do the best.
3) be a medic student as special as you can.
4) never exhausted with the life's test(sbb ramai lagi org yg ujian hidupnya lagi teruk)
5) be positive..(hurm payohnya)

Don’t have to walk,
Now you can run,
Nothing can get in your way



lirik lagu Yuna,

really inspiring..


yes,not evrything in this world we can get.
note that!


“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”.Martin Luther.


starting hari ni,SERIOUS!
and shine your way..;) ;) ;)


All of your tears will dry faster in the sun,
Starting today,
Shine, shine, shine,
Shine your way

Morning is breaking,
Darkness is fading,
We found a way to the light,
It’s such a beautiful sight, ;)




ok.lupakan kejayaan dulu supaya kita tak terlalu leka akan nya,tapi tolehlah sebentar ke belakang bagi mengingatkan kita kepada hakikat kita berusaha.


O Allah,moga diberi kekuatan dan hidayah. <3


Wahai Tuhanku aku berlindung dengan Engkau dari sifat lemah dan malas, takut dan bakhil dan aku berlindung daripada Engkau dari azap kubur dan aku berlindung daripada Engkau dari kesusahan masa hidup dan masa mati. (menurut satu riwayat yang lain) aku berlindung daripada Engkau dari beban hutang dan dari dikalahkan oleh musuh" 






moga kita dilindungi Allah..:)

No comments:

Post a Comment