bc

21.3.13

#absolutely.specchless#



..fews hour before amek result....(batu6 market)

subhanaAllah,Alhamdulillah..:D
aku tak pernah sangka dpt this kind of result..:D
syukur...

you know,the best moment is when you saw your parents tried to hide the happiness tears..

pergggggggggghhhhh..aku pun nak nangis..

ini semua bukan berkat usaha aku..
tapi mostly sebab doa mak ayah,cikgu dan kengkawan..

rasa macam lega.........(alhamdulillah)

rase mcm cuak gilo time cikgu umum nama students straight A's

time tinggal 2 orang,nama aku masih belum muncul2..
aku start down..
malu nak pandang kat blakang,abah ada..

tapi alhamdulillah..nama aku cikgu sebut jugak...
syukur..
aku nangis di pelukan kawan aku..(AIMI)
aku kalau boleh nak peluk semua orang..Fiq,Nad..(mcm menang award)
kawan-kawan aku pun hebat gak...


abah aku pun rase cuak gak bile cikgu kata tinggal 4 orang je lagi straight..


bile cikgu dah umum,nampak ah mata abah bergenang..
aku dah nangis parok..:)

aku rasa malu plak..
that's my responce to unpredictable situations..

thanks to cikgu2,abang2 yang sokmo doa ..
*nanti diorang balik,claim hadiah la..*






all of my friends...congrates...:D   

wish all my friends,dapat jadi INSAN berguna kelak..(me too)i have a great journey kat skolah menengah..

ok..have to think dengan matang starting this moment.
hala tuju ku ke mana??
ke sorga,...:D


... 
---->dr.to.be<------
In shaa Allah..
if only Allah wills it..  

credit to Aina..:D


No comments:

Post a Comment